lef Napisano Lipiec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 17, 2005 Ekg nie laczy mi sie z serwerem GG. Na FC3 nie bylo z tym zadnych problemow. A teraz dostaje taki komunikat przy probie podlaczenia sie do serwera GG: Łączę się z serwerem... │ Połączenie nie udało się: Nie znaleziono serwera Login i haslo sa poprawne Moze ktos mial podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chakjer Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Mam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 A jesteście pewni, że na pewno dobrze wpisujecie? Bo ja specjalnie zainstalowałem ekg i mi chodzi PS. W jakiej macie go wersji? Ja mam skompilowaną dokładnie 24 maja, więc już dość stara, ale chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lef Napisano Lipiec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 18, 2005 Ja mam najnowsza wersje. Sprawdze starsza. Update: Starsza wersja tez nie dziala, ten sam blad :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi