semor Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 Audacity w FC4 nie nagrywa dźwięków ani za pomoca mikrofonu ani z line-in. W poprzedniej wersji fedory (FC3) działało poprawnie. Nie próbowałem innego oprogramowania do nagrywania - czy ktoś może zna przyczynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Lipiec 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2005 Może masz wyciszone kanały MIC i Line-in w alsamixer. PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semor Napisano Lipiec 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2005 uruchamiałem wcześniej alsamixer, uaktywniłem kanały wyciszone, sprawdzałem funkcjonowanie karty dźwiękowej - wszystko jest ok... ale nadal nie moge nagrywać dźwięków... Pozdrawiam semor ----------------------- Fedora Core 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Sierpień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 Cześć a wchodziłeś może w Alsie w zakładkę "nagrywanie"?? tam musisz odznaczyć czerwone krzyżyki i będzie ok Pozdrawiam :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi