MitS Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 No własnie mam mały problem. Chcem pewien program (a mianowicie Macromedia Flash MX 2004) uruchomić pod linuxem, który normalnie chodzi pod windowsem XP (niechodzi on zaś pod wczesniejszymi wersjami czyli windowsem 95/98/Me). I jak ja mam to zrobić. Próbowałem pod wine, cedegdze, CrossXover i na nich tylko chodzą programy które działają również pod windowsem z rodziny 9x natomoiast programy z rodziny NT nie chodzą. I jak ja mam uruchomić takowy program który działa normalnie pod XP-kiem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 23, 2005 Ja normalnie uruchomiłem wyżej wymienionego na cross overze. Żadnych problemów. Do tego na win98 też chodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Lipiec 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 Dziwne bo jak na win98 próbowąłem Macromedie Flash MX 2004 wgrać to było napisane że niewłasciwy system operacyjny ... I na crossoverze tak samo ... hmm już nie wiem co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek_22 Napisano Lipiec 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 24, 2005 http://www.codeweavers.com/compatibility/b...name?app_id=207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi