MitS Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 Witam! Opisze mój problem w jednym zdaniu. Jak z systemu zainstalowanego na qemu (win me) przenieść dokumenty na dysk nie emulowany (moja Fedora Core 4) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 Hmm wydaje mi się, że w taki sam, jakbyś to zrobił na normalnej instalacji. Czyli pod windą np. pluginem do tc. Ale nie wiem, czy tak zainstalowany system można w jakiś sposób normalnie pod linuksem podmontować. Sam się tym zaczynam interesować, bo mam ochote przetestować tak zainstalowany win 98 PS. Dobrze (znaczy szybko) chodzi tak zainstalowany system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Lipiec 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 To znaczy ja mam 1024 DDR i jak włączam qemu to praktycznie zawsze ustawiam na 512 ramu to chodzi mi przyzwoicie. Poinstalowałem se stery, programy itp. i chodzi mi git, tylko właśnie problem z przenoszeniem plików. A i próbowałem zainstalowac win XP professional i zainstalował się tylko nie chciał się uruchomić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi