baru Napisano Lipiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 Zrezygnowalem juz calkowicie z instalacji fedory 3, nie mam czasu na taka zabawe. postawilem winde 98 i LITESTEP i jestem zadowolony!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Lipiec 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 Zrezygnowalem juz calkowicie z instalacji fedory 3, nie mam czasu na taka zabawe. postawilem winde 98 i LITESTEP i jestem zadowolony!!! wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! <papapa> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baru Napisano Lipiec 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 29, 2005 Przynajmniej ŚCIERWO Pana Bila diała, a nie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Lipiec 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2005 @baru Przynajmniej ŚCIERWO Pana Bila diała, a nie..... troche odbiegne od tematu to se śćiągnij Mandrake 10.0 Mam z Biblioteczki Komputer Swiat wersje PowerPack , i pod Windowsem jak uruchomisz płyte to " Install Mandrakelinux using floppy " i będziesz miał dyskietke startową ps: Bardzo fajna dystrybucja linuksa , od Mandrake zaczynałem pierwszy kontakt z Linuksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baru Napisano Lipiec 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2005 No może i sie da zainstalowac ta fedor dzieki tym 5 dyskietka, ale nasuwa sie jeszcze jedene problem, ktory niestety znecheca mnie do jej instalacjii, a mianowicia karta bezprzewodowa na pcmcia SMC!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakkey Napisano Wrzesień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 Podobno jest możliwosc zrobienia startowej dyskietki , a dokładnie to taki zestaw składa się z kilku dyskietek i można pobrać http://www.thisiscool.com/fc3floppy.htm skorzystałem z tego (wersja dla FC4).... zabootował się z wszystkich 6 dyskietek i wyrzucił "less than 4 MB of memory" i zatrzymał wszystko.... (komp - 256 MB RAM, AMD Athlon 1600XP+, dysk 40 GB (wolnego ok 15GB - nie chciałem instalowac tylko przetestowac instalkę będę odpalał na innym kompie) ).... jakies pomysły czemu nie działa?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi