alek2k Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 mam takie same kłopoty. ustawienia są następujące java zainstalowana w /usr/java/jre1.5.0_04 wpis eykonałem tak jak radzicie i przy próbie uruchomienia azureusa wywala mi komunikat /usr/java/jre1.5.0_04/binjava -Xms16m -Xmx128m -cp "/root/azureus/Azureus2.jar:/root/azureus/swt.jar:/root/azureus/swt-mozilla.jar:/root/azureus/swt-pi.jar" -Djava.library.path="/root/azureus" -Dazureus.install.path="/root/azureus" org.gudy.azureus2.ui.swt.Main '' ./azureus: line 112: /usr/java/jre1.5.0_04/binjava: Nie ma takiego pliku ani katalogu Azureus TERMINATED. o co chodzi i jak to naprawić? Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Lipiec 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 25, 2005 wpis eykonałem tak jak radzicie Jaki wpis, gdzie, po co? Mając jave w tej lokalizacji i odpalając normalnie azora wszystko powinno być w porządku, czyli on sobie ją sam znajdzie i jej użyje. Przynajmniej ja tak miałem na 4-rech systemach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi