nibler Napisano Sierpień 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2005 Witam Wiem że to drobnostka, ale dużo pisze i ilekroć to widzę to ....., a mianowicie W openoffice w menu i we wszystkich oknach związanych tym programem (okna zapisu, rozwinięcie głownego paska itp) zamiast odstępu między wyrazami pojawia się prostokąt, w teksie pisanym, w dokumencie to nie wystepuje. W sumie to niby nic takiego, ale brak odstępu między wyrazami powoduje iz troche źle się czyta. Używam OOo w wersji 2.0 - po aktualizacji za pomoca Red Hat Network Alert Notification Tool. NIe wiecie czym to może być spowodowane i jak sie tego pozbyć?? Dzięki za wszelką pomoc Przepraszam nie chcę zaśmiecać bzdurami , nie było tematu , już znalazłem, w ustawieniach czcionek urzywanych przez aplikacje miałem wybraną złą czcionkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2005 po pierwsze wersja 2 OOo jest jeszcze rozwojowa i ma sporo niedopracowanych elementow, z tego co widze moze to byc luka lub po prostu blad zwiazany z ustawieniami czciankek: >Narzedzia>Opcje>OpenOfice.org>Zmiana czcionek lub ewentualnie problem z widokiem >Narzedzia>Opcje>OpenOfice.org>Widok ja uzywam OO UX 1.1.4 jeszcze dlatego podyktowalem Ci jak jest w menu u mnie, EDYCJA: ehhh spoznilem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 no dobrze, a jak jedno drugim zastąpić? mam OO by RedHat, ściągnąłem i zainstalowałem OOo UX, ale (tak mi się wydaje) nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 instalowales OO UX przy pomocy skryptu instalacyjnego? jezeli tak, to te dwa OO moga pracowac niezaleznie, wystarczy ze na pulpicie stworzysz sobie skrot do miejsca w ktorym zainstalowales OO UX i mozesz z niego korzytac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 w terminalu dałem polecenie ./install rozumiem że trzeba było odpalić setup? jak to cofnąć? (tj. odinstalować UX albo obie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi