megaloman Napisano Maj 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2004 pytanie za 100 punktów :-) jak uśpić notebooka :-) szukałem w google, ale znajduję mało konkretnych informacji i mało związanych z fedorą. znalazłem jedno opracowanie na stronie chip.pl, ale jego użycie spowodowało... konieczność reinstalacji systemu :-( komuś się udało?? mój notebook, to Toshiba Satelitte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irenś Napisano Maj 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2004 I odpowiedź za 100 punktów: walnij go młotkiem az się wyświetlaczem nakryje. To go powinno uśpić na dobre ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ingrid Napisano Maj 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2004 Asus L2D - niestety nie udało się (FC1). Poza tym generalnie pojawia się mnóstwo ostrzeżeń, że to może nie być bezpieczne, więc wolę za bardzo nie probować. A tak z ciekawości - naprawdę mogę coś w ten sposób popsuć? Usypiając mojego notebooka w systemie do tego nieprzygotowanym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi