DEMON Napisano Maj 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2004 witam mam taki malutki problem barakowalo mi miejsca na dysku wiec zaczolem odinstalowywac rozne programy add/remove aplications i wlasciwe wywalalem wszytsko co raczej niebylo wazne i przez moja nieuwage a raczej przez nie wiedze co usuwam wywalilem jakis pakiecik ktory obsluguje ikony w systemie - i teraz mam system bez ikonek - znaczy sie mam ikonki ale wszystkie sa w postaci bialych karteczek - niepamietam coz to byl za pakiecik - pewnie cos z grupy X windows system lub Gnome desktop Environment ale (_niemam_ → nie mam) ORT pojecia jaki - moze ktos wie niepali sie ale bylo by milo zeby moj kosz znowu pokazywal czy jest pelny czy pusty bo teraz mam ikonke bialej karteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Maj 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2004 Ja bym strzelał w "gnome-icon-theme" i "gnome-theme" a jak nie zadziała to "redhat-artwork" i pozostałe "gnomy". Jak by nie chciał instalować to --force (_napewno_ → na pewno) ORT nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Maj 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 27, 2004 wlasnie niechcial sie ten theme zainstalowac - chyba sprobuje tak jak mowisz force dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi