marcin_galek Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 Mam Fedore 4' od 2dni..moim zdaniem Debian jest lepszy...niby trudniejszy a wszystko mozna latwiej znalezc-łatwiej przychodzi tez kompilacja jadra--Debian Rulz jeszcze tylko 5min i instaluje Debiana. Plusem dla Fedory jest to ze posiada duza liczbe programow do zarzadzania pakietami...ale duzej ilosci pakietow nie moglem sie doszukac :/ no i + za graficzna konfiguracje sprzetu i obsluge mojej drukarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 Mam Fedore 4' od 2dni..moim zdaniem Debian jest lepszy...[ciach] nie rozumiem tego typu wypowiedzi tutaj. no i co z tego? Kogo to obchodzi ze bardziej wolisz D.? jest duzo ludzi, ktorzy wola inne distra niz fc. kazdy ma tu wlazic i reklamowac swoje? Po co? zboczenie misjonarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 nie rozumiem tego typu wypowiedzi tutaj. no i co z tego? Kogo to obchodzi ze bardziej wolisz D.? jest duzo ludzi, ktorzy wola inne distra niz fc. kazdy ma tu wlazic i reklamowac swoje? Po co? zboczenie misjonarza? Gdybym cię teraz spotkał w knajpie postawiłbym szereg piw za trafną odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi