Patt Napisano Sierpień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2005 Czy wiecie cos z doswiadczenia na temat tego programu Win4lin ? czy jest dobry (szczegolnie wersja home) ? strona domowa programu: http://www.win4lin.com Pozdrawiam... i z gory dzieki... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekb Napisano Sierpień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 Ja pracowałem parę lat na Win4Lin od wersji 1 do 4. Byłem bardzo zadowolony, choć to były czasy, gdy obsługiwał tylko Windows 95, 98 i Me. Muszę przyznać, iż było to bardzo stabilne. Teraz obsługuje chyba wszystkie Windowsy. Jednakże przesiadłem się na VMware (droższy), ale daje sporo więcej możliwości. Pozdrawiam, RadekB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2005 dzieki za odpowiedz ...a jak jest z utrata mocy cpu ? program emulowany dziala podobnie jak w windzie, czy znacznie wolniej (szczegolnie interesuje mnie wersja home) ? Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riklaunim Napisano Sierpień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 7, 2005 Jak chcesz emulować windowsy to najlepiej te lżejsze - 98 i okolice, XP znacznie gorzej... emulowane zawsze jest mniej wydajne od normalnego działania tychże aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi