lechu1 Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 Zainstalowałem FC4 x86_64 na AMD i pojawiły się problemy: 1. SAGEM Fast800 powoduje (za każdym razem) zwis, pomimo wykonania wszystkich kroków jak w opisie na forum, 2. nie działa Creative Audigy 2 ZS (była o tym mowa wcześniej), 3. karty NET x2 (R1394) muszą być uruchamiane ręcznie po wystartowaniu, przy starcie nie chcą zadziałać, 4. niekiedy przestrzeń wymiany udostępniania jest przez wiele minut i kończy się to standardowo (przycisk "R"), 5. dostarczony z kompkiem WIN XP 64k (w pełni legal) ładuje się raz 3-4 sekundy, a raz 3-4 minuty (po zainstalowaniu FC4). Pozdrawiam wszystkich fedorkowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 6, 2005 spróbuj najpierw reinstalke FC4. Zformatuj partycje z linuksem, żeby nie zostało żadnych staroci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Sierpień 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2005 Ja z 64 bitami też trochę walczyłem ale teraz jest już spoko Windowsa 64 bitowego też używam i też jest spoko (ale dopiero po aktualizacjach!!!!) Jesli chodzi o karty sieciowe to u mnie czasami (nawet często bo raz na dzień, dwa) interfejsy sieciowe niby wstają ale nie mam dostępu do sieci... Musże odczekać zatrzymać interfejs, zaczekać i uruchomić interfejs ... nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieję zwałaszcza że za chwilę wszystko się ładuję normalnie i działa NIe znalazłem też żadnych śladów awarii ... localhost pinguje ale nic dalej .... ]Jeśli chodzi o neo to nie wiem bo zrobiłem sobie sieć. A tak propo ładopwania to uważam że fedora nie ma wpływu na ładowanie się XPeka ... miałem podobnie przed aktualizacjami .... zresztą MS się stara bo łat wychodzi kilka do kilkanastu tygodniowo :shock: Myślę że mógłbś się bliżej przyjżeć sprzętowi a w szczególności płycie głównej, ramowi i BIOSOwi. Na 64 bitach jeszcze wszystko idealnie nie jest dograne. Ja np nie jestem wstanie odpalić instalatora 32 bitowego Windowsa ... a niby powinno działać .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi