Sand-fly Napisano Sierpień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2005 Dlaczego evolution nie chce wysylac emali? Pamietam że w Outlook Express ustawiałem - Bezpieczne uwiżytelnienie hasłem. Ale tu takiej opcji chyba nie ma ? A tak w ogóle to jaki program pocztowy polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2005 A tak w ogóle to jaki program pocztowy polecacie ? jezeli uzywales pod winda tego badziewia Outlook Express to teraz najlepiej http://www.thunderbird.pl/ , rownie latwy w uzytkowaniu w terminalu... su - haslo yum install thunderbird + polski langpack w Thunderbirdzie sprawdz wczesniej czy juz thundera nie masz czasem na dysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2005 ...ja uzywam KMail (jeszcze v1.8), i jak dla mnie wstarcza w zupelnosci... ale mam KDE... Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi