Patt Napisano Sierpień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 Mam dziwny problem, wywalilem ta ikonke z up2date (poniewaz myslalem, ze odnosi sie ona tylko te tego jednego programu), ale jak sie okazalo, po wlaczeniu kadu i nacisniecie na krzyzyk (tzn. teoretyczne zamkniecie), pewnie tam sie chowa, gdy jak chce uruchomic je jeszcze raz to wyswietla komunikat, ze jest juz uruchomiona jedna wersja kadu (a nie mam mozliwosci uruchomienia tej poprzedniej wersji)... mam nadzieje, ze cos zrozumiecie Pozdrawiam... i licze na Was Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergo Napisano Sierpień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 No to wytłumacz mi teraz skąd Twórcy up2date mieliby wiedzieć o kadu, hę? Up2date odnosi się tylko do up2date, tak jak kadu odnosi się tylko do kadu. Włącz sobie mistrzu moduł x11_docking w kadu i słoneczko pojawi się na tzw. "traju". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Sierpień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 a nie wylaczyles przypadkiem tacki systemowej ?? stawial bym raczej na to jak klikniesz na panel to zobacz czy masz dodany aplet tacka systemowa to jest wlasnie miejsce w ktorym sie pojawiaja miedzy innymi kadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patt Napisano Sierpień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2005 @wachu0809/ dzieki za pomoc, juz wszystko jest ok Pozdrawiam... Patt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi