itlukasz Napisano Sierpień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 Czesc, tak jak w temaci, za kazdym razem jak startuje kde uruchamia mi sie autoodtwarzanie (wrrr) nie wiem jak to wyłaczyc i (_wogóle_ → w ogóle) ORT po co to jest ( zapamiętuje ustawienie ikonek czy jak ) szukałem na necie ale nic nie moge znaleźć. Za informacje z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachu0809 Napisano Sierpień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 w katalogu uzytkownika /.kde/autostart/ i to ci np. montuje i otwiera okno jak wlozysz plyte do napedu ja bym tego nie wylaczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itlukasz Napisano Sierpień 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2005 tylko że to sie długo u mnie uruchamia, co najmniej 10 sek już na panelu autoodtwarzanie i rozumiem iz to jest odpowiedzialne tylko za mozliwosć automatycznego montowania i wyswielania zawartości cdromu tak ? i jak to wyłaczyć ? - usunąć plik czy zakomentować wszstko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2005 Odinstalowanie programu autorun pomaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi