Froger91 Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Witam!! Wczoraj zainstalowalem FC4 i (_odrazu_ → od razu) ORT → od razu wzielem → wziąłem sie za instalacje sterownikow do neo+ Wszystko idzie ok do poki → dopóki w eagleconfig modem probuje sie polonczyc → połączyć, na chile dioda ADSL zapalila sie potem zgasla! Prubowalem → Próbowałem wlonczyc → włączyć komenda /usr/local/sbin/startadsl ale pisze ze powinienem sprawdzic status w eaglestat. Sprawdzam i pisze ze inicjalizuje modem czy cos takiego! Co zrobic by wrescie zadzialalo!! P.S Mam sagema. Czytalem wszystko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Przed eagleconfig recznie odlacz kabel USB od modemu i podlacz ponownie, proboj tak do skutku. Powinno wyczyscic pamiec modemu... to cale ADSL jest ulomne :/ nic na to nie poradzimy wyedytowales pliki: /etc/resolv.conf /etc/ppp/chap-secrets ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Froger91 Napisano Sierpień 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Juz dziala!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technoboy Napisano Wrzesień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2005 a mi nawet to nie dziala:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi