kamillys Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Mam problem w OS gentoo. W alsamixerze(gen2) kanał master jest na 0 i nie można go podgłośnić (_wogóle_ → w ogóle) ORT. W FC3 pokazuje mi karte(alsamixer) Card: SiS SI7012 Chip: C-Media Electronics id 83 Jaki moduł zainstalować?? intel8x0 nie działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Sierpień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2005 Polecam zmiane pokoju na Ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Oż dziękuje kurka za pomoc. Userzy debka, i innych distro też proszą o pomoc na tym forum. Dziwne?? Podałbyś konkretny link, a nie kurka inne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 A odpalałeś tam alsaconf :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 alsaconf- tak DZIAŁA!!!! AAA!!!!GO TO SPANK THE MONKEY!!!!!! nie moge pochamować swej radości!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 ten watek -> http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-371188.html udawadnia ze najlepiej pytac na forach danej dystrybucji, a nie gdzie popadnie Edycja: [do tego na dole] wiem ze sam go zalozyles, wlasnie dlatego napisalem tu swojego posta... jestem zlosliwy i nie lubie zbednych postow na fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 sam tam temat zakładałem. ta strona bardziej mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi