enter1 Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Witam Podpowiedzcie mi proszę jak zmienić sposób prezentowania na pasku przez KDE zminimalizowanych okien. Standardowo gdy minimalizujemy okno ono wskakuje na pasek i jest wyświetlane w postaci ikony i paska z nazwą. Chciałbym aby oknka w tej postaci (na pasku) wyświetlały mi się wyłącznie w postaci ikony bez paska nazwy. Poprzednio na FC3 ustawiłem to sobie, jednak musiałem reinstalować system i w tej chwili na FC4 z KDE 4.2 szukam i nie mogę tego nigdzie znależć. Proszę podpowiedzcie mi jak to ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 teraz siedze na fluxboxie to nie powiem dokladnie ale prawy przycisk na belce okna >> zaawansowane albo jakos podobne >> ustawienia okien i tam tez jakies dodatkowe czy cos i ustawiasz regule dla poszczegolnego okna (moze byc odwzorowanie nazwy idealne, tylko podobne okna, czesciowe odwzorowanie itp) ... tam da sie prawie wszystko ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Sierpień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 prawy przycisk na belce okna >> zaawansowane albo jakos podobne >> ustawienia okien i tam tez jakies dodatkowe czy cos i ustawiasz regule dla poszczegolnego okna (moze byc odwzorowanie nazwy idealne, tylko podobne okna, czesciowe odwzorowanie itp) ... tam da sie prawie wszystko ustawic Dzieki za odpowiedź. Chyba o to chodzi belka>Zaawansowane>Dodatkowe ustawienia okna>dodatkowe okno>Kicker panel>Tytuł okna ustawić na dopasowanie częściowe. Mam tu mały problem, nie mogę zapisać tych ustawień, prawdopodobnie mam źle ustawione uprawienia dla któregoś z plików. Przeloguję się do roota i sprawdze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi