beatl68 Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Czy udało się komuś uruchomić photopainta 9? Jeżeli tak, to proszę o podwodzieć u mnie pojawia się kominikat o problemie glibc_2. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 A to nie jest przypadkiem ten, który chodził poprawnie tylko pod (bodajże) RH z linii 7 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Sierpień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 Tylko tyle wiem, że to program pod (_linuxa_ → Linuksa) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2005 No dobrze mi się wydawało http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...c=4644&hl=corel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi