hwincenciak Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Witam, Może ktoś mi pomoże. Mam FC4 i próbuję zainstalować VMware 5 podczas uruchomienia vmware-config.pl system się wiesza, natomiast wersja 4.5 wywala błąd związany z modułami jądra. Co robić. Proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedak Napisano Sierpień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2005 Nie wiem jak z Workstation ale z GSX u mnie wszystko OKa na kilku maszynach (rowniez x86_64). Sprobuj zainstalowac zrodelka Twojej wersji kernela i odpal jeszcze raz vmware-config.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostin_powell Napisano Sierpień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2005 zrób update poszukaj na sieci paczki vmware-any-any-update93.tar.gz lub nowszej rozpakuj uruchom runme.pl i jeszcze raz uruchom configa powinno zadzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi