Karmazyn Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 posiadam FC4 i kadu w wersji 0.4.0 mamustawioną karde dźwiękową SBL (Sound Blaster Live! 5.1) ale dźwięku nie posiadam... jest tam opcja aby wskazać folder gdzie się znajduje odtwarzacz dźwięków ale ja nie mam zielonego pojęcia jakiego chodzi... czy to chodzi o karte dźwiękowoą która odtwarza tedźwięki czy o program np. typu XMMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Raczej o program. Ja tam wpisałem mplayer i działa. Z xmms to by chyba średnio wyszło Oczywiście musisz najpierw zainstalować mplayera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 Witam U mnie jest : /usr/bin/play I też działa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmazyn Napisano Sierpień 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 ale u mnie nic to nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 ale u mnie nic to nie daje najprawdopodobniej chodzi o wybrany modul dla serwera dzwiekow (arts, alsa,...).... wejdz tu http://www.kadu.net/forum/ ale... nie zakladaj nowego watku, tysiace tego typu watkow tam bylo, przejrzyj juz istniejace posty na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2005 /usr/bin/play Lepiej wybrać /usr/bin/aplay Łatwiej go zmusić do wspólpracy z software'owym miksowaniem dźwięku przy użyciu dmix bez wykorzystywania serwerów dźwięku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi