lszk Napisano Maj 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2004 Właśnie udało mi się po dojść długim czasie dojść do instalacji nowej Fedorki. Na początku wszystko grało - net chodził. Sciągnąłem więc sobie update'y, nowe jajko. Jednak po restarcie okazało się, że nie ma połączenia z netem. System-config-network wyświetlił taki błąd: Nie znaleziono urządzenia usbnet usbnet eth0, pomijam inicjalizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManowaR Napisano Maj 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2004 wyciag i wsac ponownie wtyczke USB powinno go wykryc i skonfiguruj sobie i podnies recznie, jest w menu taki klikalny konfiguratorek u mnie pomoglo, mialem podobny problem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Maj 30, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2004 No udało się Wtyczka nie zadziałała - skończyło się na usunięciu sieciówki z systemu i zainstalowanie jej na nowo. No ale chodzi spox Teraz jeszcze denerwuje mnie, że jak klikne na pakiet rpm, to chce, abym powiązał go z jakimś programem (?). I nie wiem, jak toto zrobić(na FC2T3 też tak było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi