neo_fox Napisano Sierpień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2005 Czy istnieje jakaś możliwość przypisania do skrótów klawiszowych np: kombinacja alt+shift+F1 jakiejś akcji na przykład start amarok. Wiem że w gnome jest możliwość przypisania akcji do jakiejś kombinacji klawiszowej ale możliwość wybrania akcji do takiego skrótu jest dosyć ograniczona. W programie hotkeys istnieje natomiast jedynie możliwość przypisania akcji do pojedyńczych klawiszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Sierpień 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2005 Chyba rozwiązaniem może być demon napisany w C z biblioteką term.h, zorientuj sie w tym kierunku. Jeśli cos wskórasz to koniecznie napisz co i jak na forum pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Sierpień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 heh pod linuchę jeszcze nigdy nic nie pisałem. I ogólnie w C też nie ma za wiele praktyki :-(. Raczej sporo teorii. Zobacze możę coś mi się uda :-) Ok znalazłem coś prostszego : http://gnome-hacks.jodrell.net/hacks.html?id=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi