tomcio15 Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 Mam sieciowke Gigabyte GN-WPKG, na chipe Ralinka, sciagnalem serowniki z sf.net (paczka rt2500), i mam klopot ze zdobyciem IP z routera Info o mojej sieci: SSID: GIGABYTE Autoryzacja: open system kanal: 6 jest ustawiony klucz autoryzacji siec skonfigurowalem z howto: http://rt2x00.serialmonkey.com/fc3howto/in..._rt2400_FC3.htm a mimo to ciagle nie distaje ip z dhcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Sierpień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 Witam. Co ci zwraca ifconfig i iwconfig ? Masz może dodane serwery do [colo=blue]/etc/resolv.conf[/color] No i jeszcze czy dodałeś do route trase route add default gw adres_rutera Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcio15 Napisano Sierpień 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2005 Witam, klopot byl bardziej blachy niz myslalem, zabezpieczalem sie przed sasiadem - taki osiedlowy hackier (czyt. palant), ale potrafilby sie wbic na radio i zasysac na moj koszt. I jak ustawialem kontrole po mac adresie to zrobilem literowke Temat zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi