regiss Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 po pierwszym uruchomieniu mplayera udalo mi sie otworzyc film w divxie, natomiast po drugim uruchomieniu (nic nie zmienialem w sutawieniach, oprocz kodowania dla subbtittles) wyskoczyl mi taki blad: FATAL: Could not initialize video filters (-vf) or video output (-vo) Jezeli chodzi o karte graficzna to mam GeForce MX 440 z gory dzieki za kazda pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 Preferencje/Video → xv ustaw. Jednak coś zmieniałes Ew. zawsze możesz usunąć ~/.mplayer, to też rozwiąże Twoje problemy (tylko sobie subtitles będziesz musiał na nowo ustawić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regiss Napisano Sierpień 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 no wlasnie o to chodzi ze juz przeinstalowywalem ze dwa razy z roznych rpmow teraz zmienilem ustawienia karty z geforce 4 na geforce 4 MX i pojawil sie nowy blad zamiast tamtego: Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2005 Bez zbędnęgo tłumaczenia. Weż wywal ten ~/.mplayer. Przinstalowanie i tak nic nie da, skoro ustawienia są na miejscu Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device No dla tego właśnie należy ustawić w Video na xv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi