rychoo Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Kiedyś był na forum jakiś kod, po wklepaniu którego miałem high id w amule. Teraz po przeinstalowaniu Fedory za nic nie mogę znaleźć tego posta i nie mogę sobie poradzić z high id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Poszukaj info na temat przekierowań portów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akrisr Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 ja do pliku etc/sysconfig/iptables.save dodalem /sbin/iptables -I RH-Firewall-1-INPUT -p tcp --dport 4662 -j ACCEPT /sbin/iptables -I RH-Firewall-1-INPUT -p tcp --dport 4661 -j ACCEPT /sbin/iptables -I RH-Firewall-1-INPUT -p udp --dport 4665 -j ACCEPT /sbin/iptables -I RH-Firewall-1-INPUT -p udp --dport 4672 -j ACCEPT /sbin/service iptables save (jesli jestes za natem zamiast 4662 itd wpisz porty jakie udostepnil Ci admin) jesli cos gmatwam prosze mnie poprawic i mam wysokie id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi