fed_ex Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 Witam, czy ktos w Was spotkal sie z takim numerem: zainstalowana Superkaramba 0.36 na Fedora C 4 ogolnie bardzo sie z tego faktu ucieszylem. Moja radosc trwala do momentu proby uruchomienia serwisu pogodowego: liquid_weather.theme Niby aplikacja sie uruchamia.. ale jest zupelnie przezroczysta i przez to niewidoczna na ekranie! Co robic! Co robic ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 może w pliku theme jest coś pomieszane i stąd ta przezroczystość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoGeR Napisano Sierpień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2005 Kiedyś też miałem problem z przezroczystością w superkarambie. Problem u mnie był chyba w jego kompilacji. Ostatnio istalowałem >>TEGO<< rpm-a i o dziwno wszystko ładnie szło. Wszystko było pięknie już widać :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Sierpień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2005 To może z innej beczki. jakiej wersji Liquid Weather ++ używasz (chcesz załadować)???Autor na swojej stronie WWW konkretnie napisał , która wersja LW++ , do której superkaramby. Najnowsza chodzi tylko z wersją 0.37-RC1 i na żadnej innej nie będzie hulać. Sugeruję poszukać na Wyszukiwarce RPM superkarambe 0.37 i dopiero z nią poeksperymentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winditup Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Sciagnolem karambe w wyzej wymienionej wersji 0.36. Pod odpaleniu rpm wyskoczyl blad ze potrzebuje kdebase w odpowiedniej wersji dla fedore core 4. Sciagnolem odpowiednie kdebase zaczolem instalowac i wyskoczyl blad ze brakuje libscostam.rpm , sciagnolem i przy instalacji wyskoczyl znowu blad ze brakuje artz wiec sciagnolem artz ale tym razem przy instalacji rpm wyskoczyly bledy konfliktu pliku artz z innymi bibliotekami fedory... co z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 co z tym zrobic? Skorzystać z yuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grasnal Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 Sciagnolem [ciach] Sciagnolem [ciach] zaczolem [ciach] sciagnolem [ciach] sciagnolem [ciach] co z tym zrobic? skozystac ze slownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi