Faust_ Napisano Sierpień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2005 Mam na dzieję że nie pomyliłem działu. Mam problem z bootsplashem. Robie wszystko tak jak jest napisane tutaj tutaj, jednak nie mogę włączyć trybu silent. Tryb verbose dziala bez problemow. aha przy kompilacji samego splashutils, moze to ma zwiazek z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2005 Przyznam się szczerze, że nie włączałem nigdy trybu silent. Powiedz czy pisze jakiś błąd przy kompilacji tego splashutils. Zmieniłeś ustawienie w grub.conf? Opisz dokładnie co robiłeś to dojdziemy do sedna sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Sierpień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Ale ze mnie młot. Po prostu niektóre theme obsługują silent mode a niektore nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi