makbol Napisano Sierpień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2005 Mam problem z znainstalowaniem modemu sgaem na fedorze 4 Polega on na tym iz przy wydaniu polecenia "./configure" wszystko idze dobrze do czasu gdy w konsoli pojawi sie komunikat: "error: kernel - sources cannot be found !" Niebardzo wiem o co chodzi. Prosze o pomoc, zaznaczam ze jestem poczatkujacym userem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2005 zaznaczam ze jestem poczatkujacym userem No i co z tego? To nie zwalnia od użycia opcji search... (hint: kernel-devel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Zapewne instalujesz modem z plytki od TP. Chyba jeszcze nikomu sie to nie udalo :lammer: Polecam sterowniki ze stronki Eagle do ktorej linka masz Tutaj Poza tym na tym forum juz bylo wiele tematow na temat neostrady wiec poszukaj a na pewno sobie z tym poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano Sierpień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Zapewne instalujesz modem z plytki od TP. Chyba jeszcze nikomu sie to nie udalo Nie, własnie uzywam sterownikow ze strony www.eagle-usb.org. Szukalem ale wieszkosc teamtow odwoluje sie do starszej wersji fedory...(_niewiem_ → nie wiem) ORT czy ma to cos wspolnego.. P.S Fedore mam znainstalowana "wirtualnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi