Yves lukas Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Siema everybody.... wszystko pieknie działa...jestem naprawde zadowolony ze zmiany systemu ale... mam kłopoty z javą zrobiłem wszystko tak jak należy...no i zonk!! /usr/lib/mozilla/plugins/libjavaplugin_oji.so /usr/java/j2re1.4.2_09/plugin/i386/ns610-gcc32/libjavaplugin_oji.so /usr/java/j2re1.4.2_09/plugin/i386/ns610/libjavaplugin_oji.so noi ja nie mam pojecia co tu moze byc nie tak..przeczytałem wiele postów na ten temat ale jako początkujący nie rozumiem czasem za wiele...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 /usr/lib/mozilla/plugins/libjavaplugin_oji.so Przekopiowałes tę wtyczkę czy zrobiłeś dowiazanie? Jeśli to pierwsze to nie będzie działać. /usr/java/j2re1.4.2_09/plugin/i386/ns610-gcc32/libjavaplugin_oji.so /usr/java/j2re1.4.2_09/plugin/i386/ns610/libjavaplugin_oji.so Dlaczego nie zainstalujesz nowszej Javy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yves lukas Napisano Sierpień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 zrobiłem dowiązanie...zrobiłem wszystko tak jak jest napisane w instrukcjach czy to na stronie mozilli czy według postępowań innych użytkowników wypowiadających sie na forum.. w mozilli mam włączoną obsługe java i java script.. kurcze no i to dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newbie Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 hmm chyba mam podobny problem, wydaje sie ze wszystko powinno dzialac, tez mam wlaczoną jave(instalowalem wersje 1.5 na ff 1.0.4) w opcjach ff, ale jak przychodzi co do czego (np mapa na warszawa.pl) to jednak sie nie dziala, prosi o zainstalowanie javy. Ps. aha jestemr rasowym noobem, linuxem bawie sie od 4 dni i musze stwierdzić że całkiem fajny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 W ff odpalić strone about:plugins i sprawdzić, cy ją wykrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newbie Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 omg jaka pała ze mnie już dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi