tomasson Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 jestem nowy w tym liuxie i mam problem, po instalcji neo(gdzie tesh spedzilem ladnych pare godzin) , zresetowalem kompa a podczas uruchamiania sie FC4 komp wiesza sie przy ładowaniu "NFS STATD" da sie cos z tym zrobic?? Może ten problem jest przez zainstalowana neo bo wczesniej tego nie bylo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 da sie cos z tym zrobic?? Spróbuj paknąć ctrl+c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasson Napisano Sierpień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 nic niedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Musisz mieć pewnośc że to wina sterowników do modemu. Na twoim miejscu odpaliłbym kompa w trybie rescue ( z płyty) następnie chrootował i usunął te stery. Później sprawdziłbym system, patrzył jak się zachowuje. Nie napisałeś jaki masz modem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasson Napisano Sierpień 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Mam speedTouch 330, instalowalem stery z plyty dolaczonej do zestawu neo, bo gdy chcialem ze sterow jakis innych(chyba dla FC4) wyskakiwal mi w terminalu blad ze jakiej pliki sa w konflikcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 No skoro z płytki, to się nie dziw, że nie chodzi Na forum już było o tym modemie, wystarczyło poszukać i potestować. Możesz jeszcze napisać, jakich to sterów próbowałeś i co to niby w konsoli Ci wypisywało. http://www.fedora.pl/forum/index.php?act=S...lite=speedtouch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Sierpień 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2005 Najlepiej korzystać ze sterowników wbudowanych w kernel → http://fedora.pl/index.php?option=content&...id=98&Itemid=34 Nie będzie żadnych problemów podczas aktualizacji systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi