dzik_24 Napisano Wrzesień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2005 Czy jest mozliwe zeby Fedora Core 4 odtwarzł dzwiek 5.1 z karty muz podlaczonej przez USB (Sound Blaster Audigy NX) . Jesli ktos wie jak to zrobic to niech napisze dzieki. Karta po podłaczeniu sie wykrywa nawet mozna uzyskac z niej jakies dzwieki nietety to tylko jakies "trzaski" a poza tym tylko z przyednich głośników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Wrzesień 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2005 Może pomoże zabawa kmix'em, jak byś sobie poprzesówał te sówaczki, to coś byś mógł wykminić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik_24 Napisano Wrzesień 2, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2005 O ile ja sie dobrze orientyje to kmix jest w KDE a ja mam GNOME. A poza tym przestawiane suwaków nic nie daje. Problem lezy chyba w konfiguracji ALSA. Ale ja nie wiem jak ja poprawnie skonfigurowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi