pajel Napisano Czerwiec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2004 Witam, zainstalowalem FC2 i mam problem z dzwiekiem, no moze nie z samym dzwiekiem a odtwarzaniem mp3, jak probowalem jakiegos mpeka odaplic pod xmms to napisal mi ze w zwiazku jakimis tam prawami bla bla ... zostanie wylaczone. No i nie doczytalem o co dokladnie chodzilo, w kazdym razie nie wlacza mi sie zaden mp3, biore w xmms load, ale nie laduje muzyczki, co to moze byc? UPDATE: Udalo mi sie to zrobic Gdyby ktos mial taki problem to rozwiazanie jest na: http://forum.xmms.org/viewtopic.php?t=1147 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Czerwiec 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2004 A zainstalowałeś dodatkowy plik dzięki któremu można słuchać mp3? Jeżeli nie to wejdź na stronę www.xmms.org i tam poszukaj paczki pod FC2, bo Fedora standardowo nie odtwarza mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_j Napisano Czerwiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2004 Link do paczki: xmms-mp3-1.2.10-2.2.p.1.fc2.fr.i386.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grandfso Napisano Czerwiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 zainstalowalem paczke i teoretycznie wszystko powinno byc ok, ale teraz kiedy xmms odtwarza mp3 to wszyststko wyglada tak, ja by bylo juz ok, vizualizacja sie rusza, leca sekundy ale niestety nie ma dzwieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 vizualizacja sie rusza, leca sekundy ale niestety nie ma dzwieku Jaką wybrałeś wtyczkę wyjściową dźwięku? W innych aplikacjach dźwięk jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojent Napisano Czerwiec 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2004 próbuj po koleji z kazdą wtyczką dźwieku w xmms'ach to powinno działać, u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi