yeti Napisano Wrzesień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 Nie można odnaleźć adresu internetowego komputera localhost.localdomain. Spowoduje to nieprawidłowe działanie GNOME. Usunięcie tego problemu może być możliwe poprzez dodanie localhost.localdomain do pliku /etc/hosts. i co z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 Ja bym zrobił to, co Ci pisze NA początku tego pliku powinieneś mieć wpisane 127.0.0.1. To w tej samej linijce zaraz za tym to dopisz → localhost.localdomain. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti Napisano Wrzesień 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 niech ktoś to usunie, bo nie myślałem jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akrisr Napisano Wrzesień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2005 U mnie dzieje sie tak samo... walcze juz z tym troche co gorsza irytuje mnie to strasznie w pliku etc/hosts dopisalem 127.0.0.1 localhost.localdomain i nie pomaga dalej sie nie moze zalogowac wrrrr... no... proste a troche czasu mi zajelo powinno byc 127.0.0.1 localhost.localdomain localhost jak reka odjal... nawet czasem 100% lama se poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi