arcolio Napisano Wrzesień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 Witam, Od paru dni mam neostradę (modem fast 800) i mam problem z wysłyłaniem e-maili poza neostradę. Czy ktoś wie co jest nie tak, proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Wrzesień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 hmmm... Nie rozumiem, jak po za neostradę ? No i skąd te emaile wysyłasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcolio Napisano Wrzesień 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 Nie mogę wysłać żadnego maila na adres np.: w portalu onetu, wp. itp., jedynie do użytkowników neostrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2005 Stary, rozbawiłeś mnie. Miałem sagema, teraz mam router, cały czas neo i mogę posyłać maile do samego diabła. Wpisujesz poprawnie adresy????. Z jakiej skrzynki korzystasz, tej ci ci do neo dali??. Załóż sobie pocztę np na wp, jest bardzo prosta w konfiguracji. Jak masz net to musisz mieć wszystko, robisz błąd przy wpisywaniu adresów. Wklej tu jeden z komunikatów( bo jakiś musisz otrzymywać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi