fed_ex Napisano Wrzesień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2005 Czesc, mam problem z wyswietlaniem aplikacji przez Superkarambe- wszystko jest przezroczyste (te aplikacje) poza tym zachowanie, uruchamianie wyglada poprawnie - tylko jak to zobaczyc! posiadam FC4 i KDE 3.4 system nie zglasza mi zadnych komunikatow o bledach. / Fed Ex / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delta01w Napisano Wrzesień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2005 Może najpierw podaj jakią wersję superkaramby masz zainstalowaną i jakie moduły chcesz nią otwierać, ponieważ nie wszystkie moduły współpracują ze wszystkimi wersjami superkaramby. Poczytaj jakiej wersji superkaramby wymaga dany moduł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fed_ex Napisano Wrzesień 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2005 podaj jakią wersję superkaramby masz zainstalowaną i jakie moduły chcesz nią otwierać 1. posiadam Superkarambe .036. 2. chcialem uruchomic serwis pogodowy: liquid_weather Fed Ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delta01w Napisano Wrzesień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2005 Z tego co wiem nowa wersja liquid_weather wymaga superkaramby 0.37. Poszukaj na stronie liquid_weather. Wyszukaj sobie wersję do 0.36 - ja tak zrobiłem - i wszystko będziesz widział, albo zainstaluj 0.37, z którą miałem problemy na FC4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi