Legion83 Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Jest na dwóch CD, instalowałeś do końca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rah_im Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Medal of honor jest na jednej cd :/ I ja robie tak: W ogole go usunelem, i odpalam tym plikiem przez konsole pojawia sie te okienko, biore dalej i wyskkauje od razu komunikat o włożenie cd2, jak cd2 nie ma :/ Jest dodatek do medala, ale sam medal jest na 1 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 MOHAA zarówno w wersji dla Windows jak i Linux jest na 2 CD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rah_im Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Medal of honor Allied Assault to tak :] Czyli będę musiał załatwić dodatek :/ A czemu zaczyna instalować od 2 cd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2005 Ale co ty w końcu chcesz zainstalować ? Jak rozumiem chcesz zainstalować MOHAA w wersji dla Linux, który składa się z dwóch CD. Dlaczego instaluje od 2 CD to nie wiem, pewnie tak właśnie ma się instalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Listopad 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2005 Ja pokontynuuję temat - jak wymusić by mohaa_lnx działał z biblotekami openGL ati? Bo ładuję się tymi z MESA i mam strasznego żółwia... Próbowałem LD_PRELOAD=/usr/lib/libGL.so.1 ale bez efektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi