MitS Napisano Wrzesień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2005 Witam! Chciałbym kogoś z was prosić o podanie mi linka do pobrania biblioteki o nazwie: liblmlib2.so.1 Gdyż chciałem zainstalować ffmpeg ale bez tego nie da rady :-( Będe wdzięczny naprawde za podanie linka prosto do pliku, ja szukałem po google oraz po pbone.rpm i bez efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Wrzesień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2005 yum install imlib-devel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Wrzesień 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2005 Zrobiłem tak, ale nadal brakuje tej biblioteki :/ //Edit: poradziłem se już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2005 //Edit: poradziłem se już to moze zdradzisz jak sobie poradziles, bedzie dla potomnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Wrzesień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2005 to ja napisze pakiety imlib2,imlib2-devel z repo dla yum /etc/yum.repos.d/planetccma.repo http://www.fedora.pl/forum/index.php?showtopic=6791 /edit/ w extras też sa te pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi