RadekK Napisano Czerwiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2004 Witam. Mój problem wygląda tak; mam dwa komputery z czego jeden nie ma dostępu do sieci, a potrzebny mi jest na nim WineX, ten jednak mogę pobrać tylko "Na żywo" przez skrypt GetWineX, nie znalazłem natomiast tara z CVSem WineX (w katalogu tymczasowym w home jest wprawdzie cvs, ale jak się okazało, nie jest to to samo co po wywołaniu przez skrypt ). Będę wdzięczy za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawek Napisano Czerwiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2004 jak ci bardzo nie zależy na cvs poszukaj na sieci (_rpma_ → RPM-a) ORT :lammer: dam cynk że jest na sieci xmule :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekK Napisano Czerwiec 4, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2004 Z większą ilością źródeł niż rpm znalazłem na mule tara Ściągam, ale 50 MB z transferem max 2 kB do przyjemności nie należy Trzeba poczekać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2004 Jakby ktoś znalazł kiedyś na torrencie, to niech da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danveld Napisano Czerwiec 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2004 Nie macie gdzieś linka do pełnej wersji WineX na ftpie jakimś?? Bo z xmula nie moge ściągnąć;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2004 (edytowane) Jakby ktoś znalazł kiedyś na torrencie, to niech da znać Heh znalazłem Mam tylko nadzieję, że to nie jest wersja z CVS :shock: http://www.torrent.org.pl/szczegoly.php?id=20004 ================================================================== Winex znajduje się jeszcze tutaj http://www003.portalis.it/115/tb43hf8gh530...h4jreoihde.html Ale ja szczerz mówiąc już w tym gubie Ściągnąłem to z torrenta, a tam pliki są w 3-ch archiwach w zipie, do tego w jednym jest jakiś plik *.exe Z tego linka jeszcze musze sprawdzić Edytowane Czerwiec 17, 2004 przez lszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaRszaL Napisano Czerwiec 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2004 na tej wersji z eMule'a [ tej 50 mb ] jst sporo plików - ale nam wystarczą 3 - winX, Point2Play i Font Installer [ razem 20 mb ] - pozostale do np. pakiety Debiana i SuSE'go Jak cos to mam to sciagniete, ale cos nie rusza mi zabardzo - niby mowi, ze mam zainstalowane WineX, ale jednak go nigdzie nie widac, tak samo mam z Wine, wiec mysle, ze ten pakiecik jest dobry jak wymyslicie jakis sposob, to moge sie podzielic :-) moge np. na Torrenta wrzucic - po 1 w nocy mam upload kolo 700kb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi