hwincenciak Napisano Wrzesień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2005 Witam, Mam kompa z bluetooth-em i telefon Nokia 6310i. Potrzebuję zgrać książkę telefoniczną itd. Wiem że pod Win jest soft do tego typu rzeczy. Czy może ktoś to robił pod FC. Jeśli tak to proszę o info jakim softem. Proszę o pilną odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legus Napisano Wrzesień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2005 Witam, Chyba najbardziej popularny i dzialajacy ( przynajmniej mi ) to gnokii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hwincenciak Napisano Wrzesień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2005 Jak skonfigurować xgnokii Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2005 http://66.249.93.104/search?q=cache:0_bxgp...pl&client=opera Gdzieś 30% wysokości strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi