Matwix Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Witam. Chciałem się dowiedzieć (bo jakoś mi jeszcze nie wpadło w oko i nie mogę znaleźć) czy jest jakieś oprogramowanie korzystające z technologii peer2mail na Fedorkę? Mam coś do sciągnięcia, ale nie jak narazie znalazłem soft na okienka Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarCiNWz Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Ciężka sprawa kolego Osobiście nie słyszałem o takowym na Linuksa. Może spróbuj zemulować ten sofcik przez WINE. PzdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matwix Napisano Wrzesień 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 Nie da rady. Potrzebny soft na uniksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 GMailFS: http://richard.jones.name/google-hacks/gma...filesystem.html oprocz P2M daje o wiele wieksze mozliwosci, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi