spyro Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 witam mam pytanie, mianowicie kupiłem sobie mikrofon i tu się zaczeły problemy ponieważ mikrofon pod windowsem działa bardzo dobrze, a pod linuxem nic nie moge z nim zrobić np. nagrać dźwięku do pliku dźwiękowego jak ma ktoś jakieś pomysły to byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Wrzesień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2005 KMix zakładka Input Mic suwak do góry i zaznaczyć na zielono ze włączony na czerwono włonczysz nagrywanie zeby nagrać do pliku dzwiękowego rózne formaty program np: Audacity - Sound editor a tu masz dobry opis tego programu http://linux-muzyka.ixion.pl/program.php?i...id=31&cat=65007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Wrzesień 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2005 dzieła ale nie dokońca ponieważ jak coś muiwe → mówię do mikrofonu to w słuchawkach nie słychać mojego głosu tylko sam szum wiecie jak można to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi