Gość _PaT Napisano Czerwiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2004 Czym otwierać pliki *.jar, jaka jest ich budowa i czy w ogóle warto? Czy opłaca się pracować na zaawansowanych programach w .jar ' ach czy lepiej je kompilować? Proszę o wyjaśnienia lub linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczajk Napisano Czerwiec 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2004 Pliki *.jar to standardowe archiwa Javy. Strukture maja taka sama jak ZIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2004 heh... no comment... dzięki, ale chciałbym trochę więcej informacji, najlepiej coś od historii po użytek codzienny. Chciałem się dowiedzieć, czy lepiej pobawić się GTK, czy JAVĄ? /update Heh... daleko szukałem, blisko znalazłem... http://java.sun.com/docs/books/tutorial/index.html Po oglądnięciu stwierdziłem, że zajmę się JAVĄ. Ogrooooomne możliwości !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi