buczo PL Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Jak w temacie Co polecacie.napiszcie swoje za i przeciw bo nie wiem co jest lepsze i bardziej user friendly. Na chwilę obecną użzywam gaima ale nie bardzo mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 Na chwilę obecną użzywam gaima ale nie bardzo mi odpowiada no to co zawracasz ludziom glowe Co ja wrozka? Skad mam wiedziec jakie sa Twoje gusta i jaki komunikator Ci przypasuje?!? A moze polubisz ekg Ja Ci z calego serca polecam Kadu bo a ) najpelniej obsluguje protokol gg b ) masa bajerow: taby, osdhintsnotify, zdjecia kontaktow w panelu informacyjnym, grupy, etc z ) ma swietne forum http://www.kadu.net/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Wrzesień 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2005 ekg to dobry komunikator pod konsole, ja go używałem jak mi nie chciał chodzić xserwer we freeBSD (dalej nie chodzi ale to szczegóły) a tak wracając do tematu to ja też polecam kadu z takich samych powodów jakie napisał mój przedmówca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Ja uważam, że najlepiej, to samemu oba wypróbować i ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi