afick Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 wiec sprawa wyglada tak ze mldonkey po prztymusowym resecie kompa nie chce wstac ostanio jak mi sie tak stało to wystarczylo wywalic stara wersje i zassac nowa i dzialoalo ale teraz to nie chce działac da sie to jaklos naprawic ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2005 Zobacz czy wywalenie konfigów pomoże (zrób sobie ich backup). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afick Napisano Wrzesień 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 no udało sie wywalilewm wszystkie pliczki INI i mldonkey odpalił ale bylo w nim tyle konfiguracji ze postanowiłem poprzezucac pliczi starego konfiga i po kilku probach udało sie nawet nie musiałem czeakc az sam mldonkey odzyska pamiec jaki pliczki ssa thx za helpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi