shoo Napisano Czerwiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 Gdy chce cos rozpakowac Ark'iem to wykakuja mi kolejno bledy: nie mozna uruchomic programu rozpakujacego blad podczas otwarcia archiwum blad podczas otwarcia archiwum: *sciezka do tego archiwum* mam fc1, kde 3.2.2-1 o co chodzi i co mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Czerwiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 Też mam taki błąd. Dzieje się tak po update do 3.2.2 kde ,ale nie wiem jak to naprawić. Jeszcze coś wypisuje can't decompressed fork ... czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Czerwiec 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 ej pomocy bo bez rozpakowywania zyc sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Czerwiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 Rozwiazanie tymczasowe: konsola unrar unzip tar http://www.stuffit.com/unix/index.html BTW. Ja mam FC1 update kde i ark mi dziala dobrze Ale i tak go nie uzywam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Czerwiec 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 ani tar ani konsola, tez nie dzialaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
changs Napisano Czerwiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 Ze nie masz programu tar Zawsze wydawalo mi sie ze domyslnie sie instaluje z systemem. Moze doinstaluj to i ark zacznie dzialac bo pewnie z niego kozysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Czerwiec 6, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 ale wszystko jest zainstalowane, dzialalo ale po przejsciu na kde 3.2.2 juz nie dziala :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2004 ale wszystko jest zainstalowane, dzialalo ale po przejsciu na kde 3.2.2 juz nie dziala :shock: Czy na nowym profilu też jest ten problem? Załóż konto nowego użytkownika i sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Czerwiec 7, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2004 tez tak jest, dodam ze na gnome rozpakowuje sie dobrze, ale nie chce rezygnowac z kde EJ NO!? pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zany Napisano Czerwiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2004 ej no ludzie pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2004 ej no ludzie pomocy Jakby ktoś znał rozwiązanie, to na pewno by napisał. Ponieważ błąd jest nietypowy, to można sobie tylko gdybać :/ Skąd macie KDE? Może z innego źródła będzie lepsze? A może jednak FC2? Wiem, że to nie jest rozwiązanie problemu, ale ciężko jest pomóc, bo tego problemu nigdy nie miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Czerwiec 10, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2004 no dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi