Stef Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Na poczatku zaznaczę że forum przeszukałem, znalazłem parę tematów ale żadne rozwiązania nie działają. A więc do rzeczy: system to Fedora Core 4 (aktualny, repozytoria oficjalne + livna) a karta dźwiękowa to SB Audigy. Jak wkładam płytę do napędu to wszystko jest ok uruchamia się, czyta, radzi sobie z cd-text i odtwarza tylko, no właśnie: nic nie słychać . Próbowałem już wszystkich opcji konfiguracyjnych zarówno z porgrmu jak i sprawdzałem w alsa, na nowym użytkowniku,itd. niestety bez skutku (tak kabelek też jest poprawnie podłączony). Zależy mi żeby odtwarzać w tym programie (a nie np. w gnome-cd -który swoją drogą działa) obojętnie jak, ale ani cyfrowo ani anlogowo nie idzie.. oczywiscie wolał bym poprzez kabelek. A więc albo coś przeoczyłem, w takim wypadku proszę zwróćcie mi na to uwagę, albo to jest qurcze jakiś bug. Help! Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Na początku u mnie to samo pomogły zmiany w kmix czyli w terminalu kmix przechodzimy na Imput CD suwak do góry i zaznaczone na zielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Wrzesień 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Sęk w tym że po uruchomieniu kmixa nie ma imupt/input jest tylko output i switches. W output mam suwak CD na 100%. Nie widzę też żadnej opcji do zaznaczania czegoś na zielono.. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi