shch0ta Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Mam problem z odtwarzaniem mp3 przez amaroka. Po prostu nie dziala. Zainstalowałem kdemultimedia-extras i nie pomogło. Korzystam z aRts i próbowałem ściągnąc yumem jakąs wtyczkę do amaroka (probowalem czegos w stylu amarok-arts.i386) ale nie udało mi się ainstalować - bląd typu: required amarok = 1.2.4) ... nie wiem co robic dalej? dodam tylko, że instalowałem amaroka przez yuma. Moze przez (_rpm'a_ → RPM-a) ORT bedzie już z odpowiednimi wtyczkami do mp3? a moze w nowszej wersji jets już ta wtyczka od razu? pytałem się kumpla i on mówi że od razu z amarokiem było wszytsko co trzeba... a może musze zacząć używać ALSA? (czy co to tam jest? ) ... jednym słowem - pliz help mi z góry thnx za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Popróbuj z gstreamerem. (gstreamer-plugins, gstreamer-plugins-mp3 itp. → nie wiem, co tam dokładnie do F. jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Wrzesień 18, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2005 Najprościej: zainstaluj paczkę amarok-xine i powinno działać. A na przyszłość proszę używać opcji Szukaj oraz poczytać Faq zanim zadasz pytanie na forum. Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi