ROBOT Napisano Wrzesień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2005 Mam pytanie?? Używam FC4Odpalilem azureusa w najnowszej wersji programik działa OK mam połączenie (zielone buźki) ale po kilkunasto minutowej pracy AZURA programik się zamyka. W logach nie ma żadnych errorów. Może ktoś miał podobny problem, proszę o poradę . Pozdrawiam ROBERT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Wrzesień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2005 Podaj jaką masz jave. Azureus opiera się w 100% na javie i to jest główna przyczyna niestabilności. U mnie azureus kiedyś się zawiesił i zrobił wyrwę w partychi. A to już nie było miłe. Korzystałem wtedy z javy firmy SUN. Teraz używam "java blackdown" - firmy IBM. Wszystko chodzi w porządalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBOT Napisano Wrzesień 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2005 Nareszcie dotarłem z pracy ))) Tak korzystam z javy firmy SUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartucha82 Napisano Wrzesień 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2005 http://java.blackdown.org/ To adres javy IBm , na której nie mam żadnych problemów z Azureusem. usuń javę SUN'a i spróbuj z tą javą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi