rah_im Napisano Wrzesień 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 ok dopisałem: /dev/hdb5 /mnt/linux vfat user,rw 00 (Partycja na którą chce skopiować mp3 ) /dev/hda5 /mnt/winxp vfat noauto,user,rw 00,iocharset=utf8 (partycja z której cche skopiować :] ) Ale to nic nie dało, nawet znaków nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 oprawnie powinno być: /dev/hda5 /mnt/winxp vfat noauto,user,rw,iocharset=utf8 00 . A tak w ogóle czemu chcesz na Linuksie kopiować niby z fata na fata i dlaczego fat-owska partycja się zwie linux? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rah_im Napisano Wrzesień 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 No bo mam dwa dyski i z 40GB ( tam gdzie mam wina) chce skopiowac muze na 80GB żeby mieć tylko jeden dysk PS: Zmieniłem, ale i tak nie ma pl znaków :/ A co z tym iconv ?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2005 A z jakiego emulatora terminala korzystasz? Może masz w nim ustawione złe kodowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rah_im Napisano Wrzesień 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2005 ok juz zrobiłem Weszłem na winde i skopiowałem z windy :] ja nie moge Dzięki wszystkim za pomoc, pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi